City Living Hotel, Tromsø

City-Living-Hotel-SchøllerCity Living Hotel er en relativt liten kjede sett i hotellsammenheng i Norge, men de er til stedet i flere av landets største byer. Kjeden tilbyr både hoteller og leiligheter for sine overnattende gjester, og City Living Hotel, Tromsø er et fullverdig hotell i hjertet av ishavsbyen. Kun noen få steinkast unna finner du alt du forventer å finne av en nordnorsk storby. Det er flere steder du kan bestille hotellet på inkludert Hotelltromso.no, (www.hotelltromso.no/hotell/city-living-hotel-tromso/‎) Cityliving.no/no/ eller booking.com

Nær sentrum

Hotellet ligger nemlig i selve sentrum av Tromsø, slik at du har gangavstand til både historiske severdigheter, shopping og uteliv samt diverse spisesteder. Du bor også i nær tilknytning til naturen, og skog og mark befinner seg noen få kilometer unna – for å ikke snakke om sjøen. Tromsø er som kjent en havneby, og City Living Hotel, Tromsø ligger vegg i vegg med Hurtigrutekaia. Kanskje er det nettopp den du ankommer byen med?

City Living Hotel, Tromsø er et relativt moderne hotell, som åpnet så sent som i 2008. Til sine overnattende gjester tilbys det fasiliteter som kjøkken (inkl. oppvaskmaskin og komfyr), flatskjerm og spisesteder. Det er også vaskemuligheter på hotellet, og rommene fremstår nærmest som leiligheter. Her bor du dersom du ønsker god plass og «hjemlige omgivelser», i selveste sentrum av den nordnorske hovedstaden.

Totalt 46 rom

Totalt finnes det 46 rom på hotellet. Størrelsen varierer fra lille 15 kvadratmeter, til de største som rommer hele 52 kvadratmeter. Det er også mulig å gjennomføre konferanser og lignende, men City Living Hotel, Tromsø er ikke spesielt godt tilrettelagt for dette. Her bor du sammen med familien, eller for å pleie kjærligheten i den vakre ishavsbyen.

Beliggenheten er også meget sentral i forhold til reising. Flyplassen i Tromsø ligger kun noen kilometer unna byen, og det tar deg maksimalt et kvarter med bil eller buss frem til City Living Hotel, Tromsø. Dersom du ønsker å ta flybussen fra lufthavnen, så stopper denne under 80 meter fra resepsjonen til hotellet.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s