Rica Grand Hotel Tromsø

rica-grandRica-kjeden er en av de største i Norge, og de har hoteller i de fleste storbyene i vårt langstrakte land. Tromsø er intet unntak, der Rica Grand Hotel ligger sentralt i byen med sitt moderne og lekre bygg. Hit reiser du enten når du er turist og vil oppleve de mange severdighetene Nord-Norge har å by på, eller dersom du reise i forretningssammenheng og skal overnatte med bedriften din. Det er flere steder du kan bestille dette hotellet på blant annet www.hotelltromso.no, direkte på Ricas nettsider, eller via Tripadvisor.

Rica Grand Hotel Tromsø er et av de største hotellene i Tromsø, med sine 133 rom av ulik standard. Selv de enkleste standardrommene har flatskjerm, telefon og vanlige badfasiliteter, mens de dyreste suitene byr på en langt mer eksklusiv overnatting som også inkluderer gratis frokost. Samtlige rom har tilgang til internett, noe som selvfølgelig er inkludert i prisen hos Rica-kjeden.

Populær restaurant

Hotellet er også åsted for mange spisende hver eneste dag. Hit kommer turister og fastboende i Tromsø for å nyte et godt måltid i Grand-restauranten, som også er svært populær for selskaper og hotellgjester. Det serveres både frokost, lunsj og middag, mens gjestene trekker mot nattklubben/baren når klokken begynner å nærme seg kveld. Gründer holder åpent for både ungdom og eldre, og tiltrekker seg svært mange mennesker når helgen nærmer seg.

Veldig sentral beliggenhet

Beliggenheten til Rica Grand Hotel Tromsø er så sentral som du får det. Hotellet ligger godt plassert på hjørnet av Storgata, og du har nær tilknytning til «alt» Tromsø kan tilby. Det inkluderer shopping, museum, severdigheter, turistattraksjoner, transport og restauranter. En kort buss- eller biltur så befinner du deg i den vakre Tromsø-marka. Transport til flyplassen er heller ikke noe problem, og man kan regne med kun 10 til 15 minutter i bil eller bus fra flyplassen og til hotellet.

Rica Grand Hotel Tromsø har også spesialisert seg på forretningsreisende og bedrifter. DE har fire dedikerte møterom, og en større sal som rommer hele 110 mennesker samtidig. Alle rommene holder moderne standard og tilbyr alt av teknologisk utstyr, samtidig som betjeningen er veldig hjelpsom med å skreddersy en pakke tilpasset akkurat din bedrift.

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s